MAGRET FARCIT DE FOIE

Ingredients:

1 Magret d??nec d?entre 300 i 400 g
50 g de foie fresc o foie mi-cuit
Sal
Pebre negre m?lt
Oli d?oliva

Elaboraci?:

Obrim el magret per la meitat com si fos un llibret. El salpebrem i el col?loquem damunt d?un paper film. A continuaci? el farcim amb el foie fresc o mi-cuit. Enrotllem el magret i l?emboliquem amb el paper film. Preescalfem el forn a 200 graus. Col?loquem el magret dins una safata d?anar al forn, amb una mica d?oli per sobre. Deixem coure uns 10 minuts m?xim. Quan estigui fred, tallem el magret enrotllat a rodanxes. En una planxa, quan estigui molt calenta, hi posem les rodanxes de magret farcit de foie i deixem coure, 1 minut per costat. Ja es pot servir.

Recepta per Jordi Garcia Miguel.

Tornar a l’?ndex

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *